log in

Google Android

X8 Fusion, tableta quad-core convertibila

EVOLIO lansează X8 Fusion, tableta quad-core convertibilă

Evolio lansează X8 Fusion, tableta Quad-Core convertibilă, de 7,85”. X8 poate fi folosită ca o tabletă, dar și ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului cand se află în poziție închisă.


Evolio X8 este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm.

Evolio X8 Fusion îmbină caracteristicile de top ale tabletei și funcționalitatea tastaturii care simplifică modul de utilizare când se editează texte, tabele, sau alte documente similare.

Tableta Evolio X8 face parte din recent lansata gamă Evolio X-treme, are un design compact și elegant din aluminiu, ultra subțire, de doar 6,8 mm, și o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, și numai 6 mm grosime.

Procesorul tabletei Evolio X8, Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, oferă o putere de operare crescută, păstrând în același timp un consum scăzut al energiei.
Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme prin internet.

Pe lângă Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate și aplicații de conținut precum PresaOnline și Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate și emisiuni TV.

Tableta Evolio X8 se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, are memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB. Conectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI.

„X8 Fusion este gândită atât pentru folosirea în interes personal, cât și profesional, tableta putând fi ușor transformată într-un mini-laptop, prin cuplarea la tastatura dedicată. Noua tabletă Evolio X8 se remarcă prin design elegant, este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România și excelează la capitolele portabilitate, viteză și autonomie”, a spus Liviu Nistoran, Președinte Evolio.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com și www.emag.ro la prețul de 749 lei, urmând a fi disponibilă de mâine în magazinele Altex și Domo.

Mai multe detalii despre Evolio X8 Fusion găsiți pe www.evolio.ro.

You have no rights to post comments

Log in or create an account