log in

Hardware

Toshiba lanseaza noul model Satellite P50t cu ecran Ultra HD

Toshiba lanseaza noul model Satellite P50t cu ecran Ultra HD

Toshiba anunță lansarea noilor modele Satellite P50 și P50t - ideale pentru profesioniștii din domeniul creației vizuale și pentru pasionații de multimedia, ambele echipamente oferind niveluri uimitoare în ceea ce privește calitatea video și furnizând imagini realiste pentru o experiență video premium. Având opțiunea unui ecran Ultra HD cu rezoluția de 3840 x 2160px, Satellite P50t este primul laptop dezvoltat de Toshiba cu afișaj UHD, în timp ce Satellite P50 oferă alternativa Full HD (1920 x 1080 px).

Calitatea uimitoare a imaginilor, sunetul premium și performanțele remarcabile ale noilor modele Toshiba Satellite P50 and P50t vă stimulează toate simțurile. Satellite P50t este primul laptop Toshiba echipat cu ecran Ultra HD ce dispune de calibrare a culorilor ChromaTune®, precum și de certificare Technicolor®. Bucurați-vă de sunetul premium pe care îl oferă difuzoarele Harman/Kardon® ce beneficiază de tehnologie DTS SoundTM. Performanțe remarcabile pentru a-i satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori.

Modelele P50 și P50t au fost create pentru a face față celor mai intense cerințe la nivel de performanță, dar și pentru a atrage privirile tuturor celor din jur. Reprezentând o combinație între forță și frumusețe, P50 și P50t reprezintă soluția perfectă pentru multi-tasking, creare de conținut media și gaming.

Ideal pentru iubitorii de imagini, optimizat pentru cei care preferă ecranele tactile
Numărul de pixeli de patru ori mai mare decât în formatul Full HD și densitatea de 282 PPI - pixeli per inch pe care le oferă ecranul Ultra HD de 15,6" (39,6 cm) ce echipează modelul P50t se traduce prin imagini clare și un nivel uluitor al detaliilor. Displayul oferă o rezoluție mare și unghiuri largi de vizualizare, astfel încât fotografii, designerii, sau pasionații de conținut media pot crea, analiza și reda la standarde foarte înalte, oriunde și oricând au nevoie.

Fiecare ecran Ultra HD beneficiază de calibrare individuală ChromaTuneTM și de certificare Technicolor pentru a oferi culori cât mai naturale și imagini cât mai realiste. În plus, prin intermediul suitei ChromaTuneTM destinată echipamentelor Toshiba, utilizatorii pot gestiona gamele de culori și le pot personaliza pentru diversele aplicații software pe care le utilizează. Ca urmare, tot ceea ce este afișat pe ecran este reprodus întocmai cu originalul și nu există neconcordanțe atunci când vizualizați fotografii sau alte imagini.

Această combinație de caracteristici premium ale ecranului contribuie la îmbunătățirea experienței de utilizare a lui P50t, utilizatorii având posibilitatea să folosească capacitățile tactile în 10 puncte ale acestuia, ce oferă un mod natural de a naviga prin sistemul de operare Windows 8.1, precum și prin alte aplicații centrate în jurul tehnologiei touch. Adăugarea unui strat anti-amprentă previne apariția oricăror urme nedorite pe ecran, în timp ce designul acestuia, fără ramă, crește ușurința de folosire.

Performanță desăvârșită
Procesoarele Intel® Core Quad-Core™ i7 din generația a 4-a ce echipează modelele Satellite P50 și P50t se achită cu brio de cele mai exigente sarcini – chiar și atunci când mai multe aplicații rulează simultan. Ideale pentru crearea și vizualizarea fișierelor media de mari dimensiuni, performanțele dispozitivelor P50 și P50t sunt completate de plăcile grafice AMD® Radeon™ R9 M265X - 2GB memorie VRAM GDDR5 – capabilă să furnizeze puterea necesară pentru editarea fișierelor media, dar și pentru jocuri. În funcție de nevoile utilizatorului, este disponibilă o gamă largă de configurații de stocare. Un SSD cu o capacitate de până la 256GB este ideal pentru cei care doresc un timp de răspuns mic, în timp ce utilizatorii care au nevoie de spațiu generos de stocare pentru fișierele media pot opta pentru un HDD de până la 1TB. În plus, unitatea hibridă de tip SSHD (solid state hybrid drive) de 1TB îmbunătățește timpii de încărcare al aplicațiilor și oferă spațiu mare de stocare.

Totul pentru divertisment de calitate
Ambele modele dispun de difuzoare Harman/Kardon® asigurând, astfel, o calitate excepțională a sunetului de fiecare dată când ascultați muzică sau vizionați un film. Tehnologia DTS SoundTM este, de asemenea, implementată, completând calitatea difuzoarelor și sporind randamentul multimedia al laptopului. Funcția Sleep-and-Music permite utilizatorilor să asculte melodiile preferate, prin intermediul difuzoarelor integrate, chiar și atunci când laptopul se află în modul hibernating.

La un laptop premium, micile detalii contează. O unitate optică Blu-rayTM BD-RE (XL) este disponibilă pentru ambele modele. Utilizatorii se pot bucura de conținutul lor media preferat, la capacitate maximă, pe un televizor de mari dimensiuni, mulțumită port-ului HDMI® cu suport Ultra HD și 3D. În plus, conținutul poate fi ușor de partajat pe alte dispozitive, fără a fi nevoie de cabluri suplimentare, grație tehnologiei Intel® Wireless Display integrate, în timp ce port-urile USB 3.0 permit transferul ultrarapid de fișiere.

Design uluitor
Carcasa din aluminiu și accentele cromate fac ca designul modelelor P50 și P50t să fie într-adevăr remarcabil. Tastatura retroiluminată cu LED-uri, fără ramă, și clickpad-ul de mari dimensiuni aduc un plus de eleganță lui P50 și P50t și contribuie la creșterea nivelului de utilitate al acestor dispozitive puternice, dar portabile.

Modelele Satellite P50 și P50t vor fi disponibile în România începând cu trimestrul al doilea al anului 2014.

Toshiba Satellite P50 și P50t -
• Procesor: Intel® Quad-Core™ i7 generația a 4-a
• Grafică: AMD® Radeon™ R9 M265X cu 2GB GDDR5 VRAM
• SSD/HDD: Până la 256 GB SSD, 1 TB HDD 5400rpm sau 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
• Memorie: Până la 16GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
• Conectivitate: 4x USB 3.0 (1x USB 3.0 cu tehnologie Sleep-and-Charge), 1x HDMI® (cu suport Ultra HD și 3D ), SD/SDHC slot cu suport UHS-II, intrare Mic cu tehnologie Sleep-and-Music, ieșire căști, Bluetooth® 4.0, Intel® Wireless Display, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, Gigabit LAN
• Audio: Difuzoare stereo 2 x Harman Kardon® cu tehnologie Slip Stream Technology și DTS Sound™
• HD webcam
• Resolution+
• Sistem de operare: Windows 8.1 64 bit
• Autonomie baterie: Până la 5 ore
• Culoare: Argintiu cu finisaj cu model cu linii subţiri
• Greutate: 2.2 kg

Satellite P50 –
• Ecran: 15,6" (39,6 cm) TruBrite® Full HD 1920 x 1080 In Plane Switching cu retroiluminare LED, 300 NIT
• Unitate optică: Blu-rayTM BD-RE (XL) or DVD Super-Multi
• Dimensiuni: 377,5 x 244 x 27mm

Satellite P50t –
• Ecran: 15,6" (39,6 cm) Ultra HD 3840 x 2160 cu retroiluminare LED, 282 PPI și 300 NIT sa 15,6" (39,6 cm) TruBrite® Full HD 1920 x 1080 IPS cu retroiluminare LED, 300 NIT
• Ecran Ultra HD: Calibrare culori ChromaTune™ și certificare Technicolor®, aplicație ChromaTuneTM for TOSHIBA preinstalată
• Ecran tactil în 10 puncte
• Unitate optică: Blu-rayTM BD-RE (XL)
• Dimensiuni: 377,5 x 244 x 27,9 mm


Comentarii   

+1 #1 Gabriel 2014-03-27 17:53
Sponsor me with one of these and I promise I will be the best streamer/youtuber you have ever seen :D

You have no rights to post comments

Log in or create an account