log in

Hardware

Noua serie de televizoare Toshiba L3 – flexibilitatea unui Smart TV la un pret accesibil

 Noua serie de televizoare Toshiba L3 – flexibilitatea unui Smart TV la un pret accesibil

Toshiba Europe lansează astăzi noua serie de televizoare L3, ce combină eleganța design-ului cu funcționalitățile unui Smart TV. Seria L3 reprezintă primul pas către o experiență video variată și este destinată utilizatorilor care își doresc un Smart TV LED și posibilitatea de a alege dintr-o gamă generoasă de servicii de conținut și de opțiuni de conectare la un preț accesibil.

Seria L3 oferă calitate video Full HD 1080p, culori vii, imagini clare și captivante, în timp ce seria W3 reprezintă alternativa HD Ready. Grație playerului DVD integrat, seria D3 este soluția ideală pentru cei care doresc să se bucure de confortul vizionării de materiale video în format DVD, într-un pachet accesibil. Diagonalele ecranelor pentru seriile L3, W3 și D3 variază de la 59 cm (24") până la 122 cm (48")1, oferind opțiuni pentru fiecare utilizator, în funcție de nevoi.

Modul inteligent de a te bucura de conținut

Toate modelele seriei L3 oferă cele mai importante funcții ale unui Smart TV, ceea ce le transformă într-o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un doilea televizor, precum și într-o variantă de echipament ușor de folosit pentru cei care încep sa utilizeze acum conținutul online direct pe televizor. Seria L3 oferă acces la o gamă largă de aplicații și servicii video la cerere, astfel încât utilizatorii pot viziona orice program, oricând doresc. Clienții pot alege între vizionarea celor mai populare clipuri de pe YouTube® și o varietate mare de aplicații de divertisment, muzică și știri, gata de a fi accesate și savurate în orice moment. Informațiile meteo sunt, de asemenea, disponibile prin intermediul ecranului de start al televizoarelor L3.

Accesul la internet prin intermediul unui browser, care permite utilizatorilor să acceseze web-ul direct de pe televizorul lor, reprezintă o modalitate confortabilă de a căuta, naviga și salva paginile preferate folosind ecranul generos.

Acces facil la conținut multimedia

Fișierele foto, video și audio stocate pe USB sau HDD sunt redate cu ușurință pe televizor cu ajutorul media playerului integrat. Clienții pot folosi porturile HDMI® 1 pentru a conecta consola de jocuri, unitatea DVD, Blu-rayTM sau mediabox-ul. Orice tip de conținut media poate fi, de asemenea, recepționat de către televizor dintr-o altă cameră, diferită de cea în care se află acesta. Modulul Wi-Fi®1 integrat și opțiunile de care dispune rețeaua privată internă le va permite utilizatorilor să ruleze cu ușurință filme sau alt tip de conținut media direct pe ecranul televizorului, fără a fi necesar ca PC-ul să fie mutat sau conectat direct, prin cablu, la acesta.

Subțire, elegant și cu numeroase conexiuni

Modelele seriei L3 reflectă designul modern al noilor televizoare Toshiba. Grație liniilor elegante și subțiri ce se integrează în orice tip de cameră, acest televizor este realizat la fel de inteligent la exterior pe cât este și la interior. Disponibile într-o gamă de versiuni elegante, negru, alb sau titanium1, toate seriile dispun de o multitudine de conexiuni. În plus față de porturile USB și HDMI®, conectorul PC permite utilizatorilor să transforme televizorul într-un monitor de mari dimensiuni pentru computerul personal. Toate modelele oferă o soluție multi-tuner2 pentru o gamă largă de canale TV, în timp ce sistemul Dolby® Digital Plus garantează un sunet de înaltă calitate.

Sistemul de procesare al imaginii, AMR (Active Motion & Resolution), ce echipează toate cele 3 modele, îi va ține pe utilizatori lipiți de ecranul televizorului, asigurând fluiditatea imaginilor, fie că este vorba de transmisiuni sportive, filme sau jocuri cu acțiune explozivă

Toate modelele seriilor L3, D3 și W3 vor fi disponibile în România începând cu cel de al doilea trimestru al acestui an.

Seriile Toshiba L3, W3 și D3

• Funcționalități Smart TV cu browser de internet

• Conectivitate1: Wi-Fi® integrat, până la 3 conectori HDMI®, 1 x USB, 1 X intrare PC, redare conținut media prin rețeaua internă privată
• Audio: Dolby ® Digital Plus
• Redare conținut media prin USB
• Disponibil în culorile negru, alb și titanium1
• Tunere DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, analog2


Toshiba L3 TV:
• Full HD, 1920 x 1080p, ecran LED
• AMR+ 200 (Active Motion & Resolution)
• Diagonale disponibile: 122 cm (48”) Edge LED, 102 cm (40”), 80 cm (32”) Direct LED


Toshiba W3 TV:
• HD Ready, 1366 x 768, ecran LED
• AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
• Diagonale disponibile: 80 cm (32”) Direct LED


Toshiba D3 TV:
• HD Ready, 1366 x 768, ecran LED
• DVD player integrat
• AMR+ 100 (Active Motion & Resolution)
• Diagonale disponibile: 59 cm (24”) Edge LED și 80 cm (32”) Direct LED


1Specificațiile exacte ale produsului depind de model și de disponibilitatea locală. Modelul L3451 are numai echipare Wi-Fi ready.
2 Standardele DVB-T2, DVB-S și DVB-S2 depind de model și este posibl ca pentru acestea să nu se ofere suport total în anumite țări. Ca urmare, este posibil ca unele programe / funcționalități să nu fie disponibile.

Toate mărcile comerciale menționate în acest document sunt proprietatea deținătorilor lor.

You have no rights to post comments

Log in or create an account