log in

Hardware

Laptop-urile Toshiba vor incorpora tehnologie audio de varf oferita de Skullcandy

Laptop-urile Toshiba vor incorpora tehnologie audio de varf oferita de Skullcandy

Producatorul american de echipamente audio Skullcandy a anuntat incheierea unui parteneriat cu Toshiba Corporation. Conform intelegerii, Toshiba va putea utiliza marca Skullcandy in strategia de marketing si distributie a laptop-urilor proprii la nivel mondial, exceptand China, iar Skullcandy va pune la dispozitie servicii profesionale pentru a spori performantele audio ale produselor Toshiba.

 "Suntem foarte incantati ca, gratie parteneriatului semnat cu Toshiba, Skullcandy isi va extinde aria de echipamente audio de varf", a declarat Brent Wilkins, vice-presedinte Global Business Development, Skullcandy. Toshiba este un lider recunoscut in domeniul echipamentelor electronice, cu un numar mare de clienti in intreaga lume. Acest acord reprezinta o oportunitate de a imbunatati experienta audio a clientilor Toshiba prin intermediul sistemului nostru proprietar Supreme Sound, dezvoltat intern de catre echipa noastra Advanced Concepts and Engineering in Park City pentru a oferi cea mai buna calitate a sunetului caracterizat de un bass penetrant, inalte precise si sunete vocale naturale."

"Depunem intotdeauna eforturi pentru imbunatatirea calitatii produselor oferite si avem incredere ca sistemul audio Supreme Sound dezvoltat de Skullcandy va contribui la dezvoltarea capacitatii noastre de a oferi clientilor un sunet de calitate superioara, asigurandu-ne, totodata, un avantaj competitiv pe piata", a declarat Lucian Condruz, Country Manager Toshiba Romania. "Skullcandy este unul dintre liderii mondiali in ceea ce priveste calitatea produselor oferite, precum si a stilului de viata promovat de acestea pozitionat pe cultura originala a tinerilor si suntem incantati de acest parteneriat ce vizeaza portofoliul nostru bogat de computere personale."

You have no rights to post comments

Log in or create an account