log in

Hardware

Hardware

HP Inc. lansează un nou portofoliu de gaming OMEN by HP

HP INC. LANSEAZĂ UN NOU PORTOFOLIU DE GAMING OMEN BY HP

Noul portofoliu de produse HP dedicate segmentului de gaming se remarcă prin design excepţional, desktop-uri pregătite pentru realitate virtuală, cu plăci grafice puternice
UCUREŞTI, 27 mai 2016 – HP Inc. anunţă noul portofoliu OMEN by HP, produse create exclusiv pentru gamerii care caută inovaţia în toate produsele, oferindu-le putere şi performanţă pentru a câştiga diverse competiţii.

Strategia companiei de a reinventa sistemele personale este completată de introducerea unui portofoliu de gaming bazat pe produsele OMEN by HP, cu o gamă largă de opţiuni la diferite preţuri, pentru a satisface varietatea nevoilor gamerilor din zilele noastre. Noul portofoliu ajută clienţii să găsească platforma porivită care să le ofere cea mai bună experienţă de gaming. În această vară, HP va lansa desktop-ul OMEN X pentru gamerii care îşi doresc o performanţă mai agresivă, cu opţiuni de personalizare nemaivăzute.

Noua gamă de PC-uri pentru gaming OMEN by HP este compusă din trei produse care vin cu un design îndrăzneţ şi preţuri concepute pentru a maximiza experienţa de gaming. Laptop-urile OMEN sunt proiectate pentru a oferi o experienţă captivantă ce completează caracteristicile de performanţă ale dispozitivelor. Ecranele IPS de 15,6 inch şi 17,3 inch ale laptop-urilor OMEN pot avea rezoluţii Full HD1 sau 4K2, pentru a spori experienţa de gaming cu imagini cât mai aproape de realitate. Efectele sonore sunt clare şi completate de tehnologiile Bang & Olufsen şi HP Audio Boost pentru o claritate îmbunătăţită a sunetului prin intermediul difuzoarelor duale.

“Am creat OMEN by HP pentru clienţii care îşi doresc ca PC-urile lor să le ofere o experienţă de gaming cât mai bună, permiţându-le, în acelaşi timp, să aleagă nivelul de performanţă şi design-ul care li se potriveşte", a declarat Kevin Frost, Vicepreşedinte şi Director General, Consumer Personal Systems, HP Inc. "Noua platformă OMEN vine împreună cu caracteristicile de care orice gamer are nevoie - putere de luptă activă, grafică potrivită pentru un joc perfect şi sistem termic de răcire avansat pentru cele mai noi jocuri de tip AAA. Dispozitivele OMEN by HP oferă gamerilor posibilitatea de a fi cu un pas înaintea tuturor”

Noua gamă OMEN by HP include:

•    Laptop-uri OMEN: Echipate cu hardware puternic şi ecrane 4K2 uimitoare, cu diagonale de 15,6 inch sau17,3 inch, asigură o performanţă învingătoare.
•    Desktop-uri OMEN: Combină design-ul de ultimă oră şi tehnologia de răcire cu lichid cu cele mai recente procesoare3 Intel® Core™, plăci video NVIDIA GeForce GTX şi AMD Radeon™ de ultimă generaţie pentru o performanţă îmbunătăţită, certificată VR pentru Vive HTC.

Laptop-urile OMEN proiectate pentru gaming
Dispunând de o tastatură Red Dragon cu iluminare din spate, cu branding OMEN langă tastatură şi pe carcasa neagră, laptop-urile OMEN rulează fără să se încălzească, având un sistem dual de ventilație ce menţine performanţa de vârf la temperaturi scăzute. Bateria de 62 waţi este poziţinată plat, pe partea din faţă dispozitivului, ceea ce permite stabiliriea unui flux de aer constant pentru răcire, fără a afecta performanţa. Grafica puternică NVIDIA GTX™ de până la 965M (disponibilă pentru modelele selectate) şi procesoarele3 Intel® Core™ i7 quad-core de generaţia a 6-a echipează gamerii pentru orice provocare.

Alte caracteristici:
•    Cameră HD Wide Vision sau opţional Cameră Intel® RealSenseTM 4 pentru experienţe 3D, permiţând utilizarea a aplicaţiilor şi interacţiunea cu PC-ul în timpul jocurilor prin controlul gesturilor.
•    Până la  16GB de memorie RAM şi o unitate de stocare SSD cu o capacitate de până la 512GB5 sau HDD de până la 2TB5 , respectiv unitate duală SSD + HDD de până la 2TB5 HDD plus 128GB5 pentru modelele selectate.
•    Încărcare rapidă (HP Fast Charge)6 şi durată de viaţă a bateriei de până la 10 ore7 pentru modelele selectate.

Desktop-ul OMEN by HP este certificat pentru realitate virtuală şi oferă cele mai noi performanţe ale NVIDIA Graphics adaptate pentru realitatea virtuală. Desktop-ul OMEN este completat de cea mai nouă placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 pentru experienţe de gaming perfecte. Procesorul Intel® Core™ i73 furnizează performanţa necesară pentru a ţine pasul cu cele mai solicitante jocuri şi experienţe VR. Funcţia opţională de răcire cu lichid, ce constă într-un sistem termic avansat, ajută la o rulare şi răcire cursive pentru a elimina întreruperea imaginilor. Desktop-ul OMEN poate fi actualizat cu diverse componente hardware, accesul în interiorul carcasei şi montarea de noi componente făcându-se fără a necesita unelte sau instrumente speciale, , permiţând gamerilor să îmbunătăţească puterea jocurilor prin personalizare.

Desktop-ul OMEN dispune de noul logo OMEN cu design vertical consacrat, cu un schelet metalic şi luminare HP LED care se schimbă în funcţie de nivelurile de performanţă selectate de utilizator.

Alte proprietăţi:
•    Procesor Intel® CoreTM i7-6700K3, cu opţiuni de overclocking la modelele selectate8.
•    Memorie de până la 32GB, unitate de stocare de 512GB SSD5 sau HDD de până la 3TB5, capabilă să stocheze o cantitate masivă de jocuri şi conţinut VR.
•    Plăci video de până la NVIDIA GTX 1080 Founder Edition sau AMD RadeonTM R9 390X, care oferă cel mai bun frame-ratela rezoluuţie ridicată.

Preţuri şi disponibilitate
•    Laptop-ul OMEN cu diagonala de 15,6 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de 1099 euro.
•    Laptop-ul OMEN cu diagonala de 17,3 inch va fi disponibil în România de la finalul lunii iulie, , la un preţ de pornire de 1199 euro.
•    Desktop-ul OMEN va fi disponibil de la finalul lunii iulie, la un preţ de pornire de 1.099 euro.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 6859

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

HP lansează cel mai subțire laptop din lume

Bucureşti, 5 aprilie – În cadrul Conferinței New York Times International Luxury, HP Inc. a lansat astăzi oficial noul laptop premium HP Spectre, cel mai subțire laptop din lume.

- şasiu din aluminiu prelucrat computerizat, gros cât o baterie AAA de doar 10,4mm

- procesoare puternice Intel® Core™ i5 şi i7 ce oferă o performanță superioară față de procesoarele mobile utilizate frecvent în această clasă de dispozitive

- experiență multimedia extraordinară datorită ecranului full HD cu diagonala de 13,3"(33,8cm) edge-to-edge şi difuzoarelor Bang & Olufsen.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 5778

Toshiba lanseaza noul model Satellite P50t cu ecran Ultra HD

Toshiba lanseaza noul model Satellite P50t cu ecran Ultra HD

Toshiba anunță lansarea noilor modele Satellite P50 și P50t - ideale pentru profesioniștii din domeniul creației vizuale și pentru pasionații de multimedia, ambele echipamente oferind niveluri uimitoare în ceea ce privește calitatea video și furnizând imagini realiste pentru o experiență video premium. Având opțiunea unui ecran Ultra HD cu rezoluția de 3840 x 2160px, Satellite P50t este primul laptop dezvoltat de Toshiba cu afișaj UHD, în timp ce Satellite P50 oferă alternativa Full HD (1920 x 1080 px).

 • Scris de Alin Serban Gabor
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 7755

Monitorul super wide Toshiba P32LC12, perfect pentru spatiile business restranse

Monitorul super wide Toshiba P32LC12, perfect pentru spatiile business restranse

Toshiba lanseaza astazi un nou monitor super wide, P32LC12, ce dispune de o diagonala de 80 cm (32”). Ecranul unic, in format 32:9, il face sa fie ideal pentru companiile care au nevoie de impact video maxim intr-un spatiu restrans. De asemenea, este extrem de potrivit pentru utilizarea in medii comerciale, precum si in cele de transport. Utilizatorii pot stoca si reda fotografii, clipuri video si continut audio cu usurinta, gratie media player-ului integrat, a sistemului de programare a materialelor media si a spatiului de stocare intern.

 • Scris de Alin Serban Gabor
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 6674

Noua serie de televizoare Toshiba L3 – flexibilitatea unui Smart TV la un pret accesibil

 Noua serie de televizoare Toshiba L3 – flexibilitatea unui Smart TV la un pret accesibil

Toshiba Europe lansează astăzi noua serie de televizoare L3, ce combină eleganța design-ului cu funcționalitățile unui Smart TV. Seria L3 reprezintă primul pas către o experiență video variată și este destinată utilizatorilor care își doresc un Smart TV LED și posibilitatea de a alege dintr-o gamă generoasă de servicii de conținut și de opțiuni de conectare la un preț accesibil.

 • Scris de Alin Serban Gabor
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 6266

Laptop-urile Toshiba vor incorpora tehnologie audio de varf oferita de Skullcandy

Laptop-urile Toshiba vor incorpora tehnologie audio de varf oferita de Skullcandy

Producatorul american de echipamente audio Skullcandy a anuntat incheierea unui parteneriat cu Toshiba Corporation. Conform intelegerii, Toshiba va putea utiliza marca Skullcandy in strategia de marketing si distributie a laptop-urilor proprii la nivel mondial, exceptand China, iar Skullcandy va pune la dispozitie servicii profesionale pentru a spori performantele audio ale produselor Toshiba.

 • Scris de Alin Serban Gabor
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 3053

Senzorul de miscare Leap Motion

Senzorul de miscare Leap Motion

Ultimul venit pe piața perifericelor pentru PC, Leap Motion vrea să vă facă să uitați mouse-ul și ecranele tactile pentru a vă distra cu... degetele. Ar fi cazul să ajungem și la Minority Report like, nu-i așa? Leap Motion captează mișcările mâinilor și ale degetelor, grație acestui senzor puteți controla PC-ul din Windows, dintr-o aplicație pentru imagini 3D sau dintr-un joc video. Kinectul ăsta al degetelor costă cca. 70 euro, așa că, dacă vreți să pocniți din degete și să faceți headshot-uri, o puteți face acum liniștiți.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Hardware
 • Accesări: 3258

Log in or create an account