log in

Specials

Assassin's Creed 5 in Franta? Primele imagini leaked!

Assassin's Creed 5 in Franta? Primele imagini leaked!

Ultimele zvonuri despre Assassin's Creed-ul anual îl plasează în perioada Revoluției franceze, iar indiciile lăsate în ultimele săptămâni de echipa de dezvoltare par să ducă într-acolo.

Kotaku a obținut azi primele informații și chiar câteva imagini (nu vreau să mă gândesc ce-or fi făcut ca să pună mâna pe ele) din noul Assassin's Creed, ce se va desfășura în secolul al XVIII-lea în Franța. În imagini îl puteți vedea pe Arnaud sau Arno în ținuta sa albăstruie cu nuanțe roșiatice în preajma catedralei Notre-Dame. Mai mult, se pare că anul acesta vor apărea nu mai puțin de două jocuri Assassin's Creed: Unity, prevăzut pentru PS4 și Xbox One și Assassin's Creed: Comet, ce va apărea pe PS3 și Xbox 360. Acum, nu ne mai rămâne decât să așteptăm un semndin partea celor de la Ubisoft, care vor suna cu siguranță peste câteva zile surlele și trâmbițele.

Imagini Assassin's Creed 5 in Franta

Comentarii   

0 #2 Ciprian Coroianu 2014-03-21 19:29
E cam aiurea: AC: Unity (AC 5) va aparea si pe PC, nu se stie cand, pentru ca sursele anonime - a se citi cei de la Ubisoft - nu se mai obosesc sa includa versiunea asta in zvonuri, cat despre AC: Comet... se pare ca e prevazut doar pentru consolele old gen. Acum, care AC o fi asta? AC 6 sau vreo declinare a lui AC: Unity? O sa aflam in scurt timp.
0 #1 Gabriel 2014-03-21 17:46
Deci ca sa inteleg mai bine AC 5 va fi si pe PC, iar celelalte 2 decat pe consolele noi?

You have no rights to post comments

Log in or create an account