log in

Netu' lor de noutăți

Netu' lor de noutăți

Amazon France zice că Doom apare pe 30 iunie 2016

Noul Doom ar putea apărea pe 30 iunie, conform Amazon France. Data a fost între timp modificată, așa că acum apare 31 decembrie 2016, dar s-ar putea ca francezii de la Amazon să știe bine cum stă treaba, pentru că, de regulă, nu se înșeală atunci când publică datele de lansare pentru jocuri. Se pare că vom avea și un beta al lui Doom lunile următoare.

Far Cry Primal va fi primitiv rău!

mammoth hunt far cry primal

În lumea deschisă a oricărui Far Cry, pe lângă vizitarea lumii deschise a jocului, ne îndeletnicim adesea cu uciderea adversarilor. Desigur, Far Cry Primal nu va face excepție de regulă, fișa ESRB evocă urechi coleționate drept trofee, cadavre decapitate, multilări și, țineți-vă bine, organe genitale! Ce-o fi cu astea din urmă, încă nu știm: se poate să campăm în uterul unei femele mamut sau să facem nițel de penis crafting... să vedem. Cert este că jocul are o clasare Mature, PEGI 18+, Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Sexual Content.

Un băiat deschide cutia cu noua PlayStation 4 și ce găsește?

ps4 dick

De Crăciun, un tati și o mami (mai vitregă de felul ei) din Massachussetts i-au cumpărat băiatului lor de nouă anișori o consolă PlayStation 4. Toate minunate, Santa was here, până la deschiderea cutiei când, Scott Lundy (așa îl cheamă pe băiat) găsește înăuntru o bucată de lemn pe care e mâzgălit un… penis! Din acel moment, s-a dus fericirea familei americane, căci băiatul s-a pornit pe plâns, urla din toți rărunchii și, ce-i mai nasol, se pare că are nevoie de psihiatru. Noroc că Moș Crăciun era prin preajma magazinului de la care a fost făcută achiziția și a substituit obiectul de cult primitiv cu o consolă de cult modern, ba mai mult, i-a oferit băiatului un cupon de 100 de dolari pe care să-i cheltuie pe jocuri video. Deh, așa-i când se bagă oamenii mari în treburile lui Moș Crăciun...

Star Wars Battlefront nu primeşte DLC The Force Awakens

star wars battlefront dlc

Oarecum previzibilă această decizie, având în vedere calitatea, hai să-i spunem cu mare indulgenţă, "bunicică" a îndelung aşteptatului film omonim. În fine, nu suntem aici să discutăm despe JJ Abrams şi îndoielnicele sale viziuni regizorale, cert este că Star Wars Battlefront nu va primi DLC pentru The Force Awakens.

Ubisoft pregătește Assassin's Creed Collection?

assassin s creed collection

Cu atâtea Assassin's Creed apărute în ultimii ani, nici nu-mi mai aduc aminte pe care l-am jucat și pe care nu, dacă e să pun la socoteală și DLC-urile. Noroc cu niște unii care au descoperit un nume de domeniu rezervat sâmbăta trecută de Ubisoft: assassinscreedcollection.com. Rămâne să vedem ce vrea să facă Ubisoft cu acest domeniu. În speranța că nu o să umple site-ul cu jucării, tricouri, căni, lingurițe, chiloți și alte accesorii extrem de utile în viața de zi cu zi, așteptăm să vedem care vor fi episoadele ce vor face parte din compilație și care vor fi platformele vizate.

Amazon dixit: Rise of the Tomb Raider apare pe 29 ianuarie 2016 pe PC

amazon rise of the tomb raider

Până azi, știam că Rise of the Tomb Raider va apărea în primul trimestru al anului 2016 pe PC, dar nu era prevăzută nicio zi exacta de apariție. Amazon Franța a afișat însă azi, cu nonșalanță, data de 29 ianuarie 2016 în prezentarea jocului. Imediat, însă, data de apariție a fost ștearsă, dar vigilența noastră nu poate fi păcălită, așa, cu una, cu două, căci am făcut un print screen. Sic la France! Arcul temporal între lansările pe versiunile de Xbox și PC s-ar reduce așadar la două luni, dar cel mai bine ar fi să așteptăm un anunț oficial din partea celor de la Square Enix. Vă amintesc că Rise of the Tomb Raider a fost lansat pe 13 noiembrie 2015 pe Xbox 360 și Xbox One.

Log in or create an account