log in

Maps-Mods

A aparut STALKER: Lost Alpha

A aparut STALKER: Lost Alpha

Azi avem o veste excelentă pentru cei cinci-șase fani ai lui STALKER (între care se numără și subsemnatul): Dezowave a refăcut complet STALKER: Shadow of Cernobyl și l-a lansat azi! Proiectul este extrem de ambițios și reia întregul STALKER înainte ca apariția acestuia să fie grăbită din motive financiare de GSC Game World. De aici rezultă noi zone refăcute, un gameplay avansat, o grafică îmbunătățită și o coloană sonoră nouă. Dacă vreți să jucați jocul, îl puteți descărca direct de ModDB sau de pe torrent: este un stand-alone și este gratuit. Dacă vă considerați FPS-iști, n-aveți nicio scuză dacă nu încercați măcar să jucați o versiune îmbunătățită a unui joc de excepție, dacă nu chiar un joc nou în sine. Pa, ne vedem la comentarii.

Trailer STALKER: Lost Alpha

Imagini STALKER: Lost Alpha


Comentarii   

+2 #2 gigel 2014-04-27 23:41
Cine stie. Ce pot sa spun cu maxima certitudine e ca Stalker, cu patchurile si unu-doua moduri matura pe jos cu tot ce a avut de oferit 2007 in materie de fps. Ce sa mai pomenim de atunci incolo. De fapt, indraznesc sa spun ca se poate lua de mana cu Deus Ex 1 si sa șadă la loc de cinste peste restul.

Eu ma cufund din nou in atmosfera jocului, intr-un mod in care nu credeam sa mai am ocazia odata cu lepadarea lui Stalker 2. Cand te gandesti ca voiau sa-l faca multiplatform, parca e mai bine ca a ramas asa, un joc pur pentru pc., nealterat de imbecilitatile native consolelor. Ajunge sa privesti Fear 2 fata de Fear 1, Crysis 2/3 fata de 1, etc. Ar fi fost gretos sa ai in Stalker niste inamici incadrati intr-o aura si niste QTEuri cand te lupti cu un bloodsucker.
+2 #1 gigel 2014-04-27 23:40
Cu regret remarc ca intr-adevar, suntem vreo 5-6 fani doar. E plin de comentarii pe pagina modului acolo pe moddb, dar e un scuipici in oceanul de joace si audienta. Mare pacat. Unul dintre jocurile marcante ale domeniului joacelor, unic, cu o atmosfera de referinta si un gameplay sofisticat si complex cum rar ai ocazia sa intalnesti in anevoioasa cariera de gamer.

Spune tu cipri, acum ca privesti in retrospectiva, cum naiba a luat nenorocirea de cod primul loc la fps-uri si jocul anului per total in topul pcg din numarul 87 daca ma ajuta memoria, plus altele ca UT ori Crysis, iar un unicum precum Stalker se multumeste cu locul 5 intre FPS-urile anului, si nici o mentiune in topul anual per ansamblu? Bugurile sa fi fost de vina? Perceptia nostra de gameri poate inca nepregatita pentru un astfel de joc?

You have no rights to post comments

Log in or create an account