log in

Maps-Mods

GRID 2 – MODUL DEMOLITION DERBY - GRATUIT LA DOWNLOAD

GRID 2 – MODUL DEMOLITION DERBY - GRATUIT LA DOWNLOAD

Codemasters ® a anuntat astazi ca modul de joc Demolition Derby, oferit GRATUIT la download pentru posesorii jocului GRID™ 2, a devenit disponibil pe PC (Steam) si Microsoft Xbox 360, iar de saptamana viitoare va fi disponibil si pentru PLAYSTATION™ 3.

Demolition Derby s-a aflat in topul listei cererilor comunitatii dupa lansarea jocului GRID 2 si aduce la zi modul de joc din primul GRID, pentru a profita de grafica superioara si de motorul de avariere imbunatatit din GRID 2. Pachetul, oferit gratuit la download, include masina Demo Derby Jupiter Eagle Ray Mk 5, cu o gama de caroserii predefinite, plus optiunea de a personaliza aspectul bolidului, precum si arena Detroit Demolition Derby Stadium, in care jucatorii pot alege una dintre cele doua configuratii ale traseului, fiecare cu o zona de salt peste un alt segment al circuitului, pentru a creste sansele de impact intre masini.

GRID 2 – MODUL DEMOLITION DERBY - GRATUIT LA DOWNLOAD

Modul Demolition Derby poate fi jucat in single-player, split-screen si in curse online cu pana la 12 jucatori.
Acest pachet gratuit, disponibil prin Steam (Windows PC), reteaua Xbox Live si PlayStation Network, vine in continuarea unui Community patch care a adus modificari in joc pe baza consultarii si feedback-ului obtinut de la jucatorii de GRID 2. Lista completa a modificarilor, care include cresterea nivelului maxim (Level cap) la 99, un nou playlist online „Hardcore“, recompense in-game mai substantiale pentru jucatorii care conduc „curat“ in curse si, pentru prima data intr-un joc Codemasters Racing, Mod Support pentru jucatorii pe PC, este disponibila la www.codiesblog.com.
GRID 2 – MODUL DEMOLITION DERBY - GRATUIT LA DOWNLOAD

GRID 2 este integrat complet in RaceNet, hub-ul gratuit al comunitatii online Codemasters, cu peste 500.000 de jucatori inregistrati de la lansarea acestui serviciu. RaceNet este motorul componentei multiplayer din GRID 2 (extinsa si independenta de single-player), ofera saptamanal noi provocari si le permite jucatorilor sa isi compare rezultatele si sa isi descopere adevaratii rivali. Gamerii se pot inregistra gratuit la www.racenet.com.

GRID 2 – MODUL DEMOLITION DERBY - GRATUIT LA DOWNLOAD
GRID 2 este disponibil acum pe Xbox 360, PLAYSTATION 3 si Windows PC. Fanii pot afla cele mai noi informatii direct din studioul de productie daca dau o tura pe www.gridgame.com si pe www.facebook.com/gridgame sau prin Follow pe www.twitter.com/gridgame.

You have no rights to post comments

Log in or create an account