log in

Maps-Mods

Maps-Mods

Cum să modezi Fallout 4?

fallout 4 mods

De ani buni, Bethesda și-a obișnuit fanii cu publicarea de tools cu ajutorul cărora aceștia pot să modifice jocurile. Tradiția modding-ului a început odată cu bătrânul Morrowind, apărut în 2002, cu al său The Elder Scrolls Construction Set, și a continuat cu publicarea de kit-uri din ce în ce mai sofisticate pentru toată familia de RPG-uri Elder Scrolls și Fallout 3, cu al său G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit).

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Maps-Mods
 • Accesări: 1982

A aparut STALKER: Lost Alpha

A aparut STALKER: Lost Alpha

Azi avem o veste excelentă pentru cei cinci-șase fani ai lui STALKER (între care se numără și subsemnatul): Dezowave a refăcut complet STALKER: Shadow of Cernobyl și l-a lansat azi! Proiectul este extrem de ambițios și reia întregul STALKER înainte ca apariția acestuia să fie grăbită din motive financiare de GSC Game World. De aici rezultă noi zone refăcute, un gameplay avansat, o grafică îmbunătățită și o coloană sonoră nouă. Dacă vreți să jucați jocul, îl puteți descărca direct de ModDB sau de pe torrent: este un stand-alone și este gratuit. Dacă vă considerați FPS-iști, n-aveți nicio scuză dacă nu încercați măcar să jucați o versiune îmbunătățită a unui joc de excepție, dacă nu chiar un joc nou în sine. Pa, ne vedem la comentarii.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Maps-Mods
 • Accesări: 5156

O duzina de minute din Skywind

O duzina de minute din Skywind

Nu știu cât or fi de bune și de jucate modurile pentru Skyrim, dar proiectul Skywind este poate cel mai promițător dintre toate, dat fiind că vizează portarea întregului conținut din Morrowind în Skyrim. Developerii au muncit pe coate la mod și ne oferă acum aproape 12 minute video de conținut în care ne anunță că înregistrează noi voci pentru joc, compun noi muzici, dezvoltă un sistem de crafting... Pentru moment, modul se află în faza Alpha, care nu este deschisă publicului, și parcă ne-a trezit curiozitatea să-l butonăm și noi cât mai repede.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Maps-Mods
 • Accesări: 4339

Aperture Tag: Portal 2 Mod

Aperture Tag: Portal 2 Mod
Știți cu toții că jocurile Portal se bazează pe conceptele portalurilor (no shit?!) și gels, concepte introduse de studenții de la școala DigiPen (Narbacular Drop pentru portaluri și Tag: The Power of Paint pentru gels). Ei bine, recent, un modder pe nume Motanum, atras în special de conceptul de gels din Portal 2, a dezvoltat un mod gratuit pentru acest joc în care noțiunea de portal dispare cu totul. În Aperture Tag: The Paint Gun Testing Initiative, nu ai la dispoziție decât un pistol ce are două funcții: aruncă gel albastru ca să sari sau roșu ca să accelerezi. Ești liber să mâzgălești toți pereții, fapt ce duce la crearea de puzzles, turele, raze transportoare și alte chestioare simpatice. Pentru moment, există 26 săli pentru exercițiile voastre neuronice, dar alți jucători dotați vor putea crea noi săli.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Maps-Mods
 • Accesări: 4230

Need for Speed Rivals Trailer din modul All Drive

Need for Speed Rivals Trailer din modul All Drive

Modul All Drive din Need for Speed Rivals ni se prezintă pe o muzică a celor de la 30 Seconds to Mars. Acest mod își propune să spargă granițele ce unesc modurile single și multi ale jocului publicat de Electronic Arts. În acest mod de joc, veți putea întâlni în orice moment, în cursul jocului în single, un prieten și veți putea participa împreună cu acesta la o cursă de urmărire ce va fi recompensată cu Speed Points în caz de reușită sau penalizată cu puncte în caz de eșec. Hai, admirați gameplay-ul:

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Maps-Mods
 • Accesări: 3704

Log in or create an account