log in

INDIEpendance Day

Anuntat Dangerous Rays FPS

Anuntat Dangerous Rays FPS

Dangerous Rays este un FPS indie survival dezvoltat de o singură persoană, un tip pe nume Frank Poulain (un fel de Puiu' pe la noi), și pare să fie un fel de STALKER. În joc, ești un refugiat care stă la cutie în adăpostul său anti atomic în tentativa de a supraviețui unui holocaust nuclear. Din păcate, proviziile ți se cam termină, așa că ești obligat să scoți nasul pe afară, printre mutanți și zombies.

Dangerous Rays va fi exclusiv single player și se va desfășura într-un environment generat aleator pe baza unui engine dezvoltat în pivnița producătorului. Se prea poate să primească mai târziu și un mod coop, dar versiunea early acess ce va apărea pe 15 aprilie se va putea juca numai în single player. Această versiune, pe care o puteți achiziționa direct de pe site-ul oficial contra sumei de 17 dolari va conține următoarele:
Zombies și un mutant, patru arme de luptă corp-la-corp și patru puști, cinci tipuri de clădiri vizitabile, ciclu zi/noapte și fenomene meteo, gestionarea foamei, setei, oboselii și radiațiilor și o hartă imensă generată aleator la fiecare partidă.

Trailer Dangerous Rays FPS

 

 

You have no rights to post comments

Log in or create an account