log in

Geeku Contra

Geeku Contra

GTA 4 in realitatea virtuala

GTA 4 in realitatea virtuala
Dacă sunteți fani ai realității virtuale, atunci sigur trepidați la ideea de putea utiliza în curând Oculus Rift, pentru a vă putea scufunda în lumile voastre virtuale preferate. Pe cât pare de bizar, pe atât este de promițător, noul Virtualizer, realizat de Cyberith, vă este prezentat azi de însuși fondatorul firmei, într-un prim video de gameplay încercat în GTA 4, modat special pentru a reda perspectiva first person. Tipul încearcă un combo rupere cu Virtualizer, Oculus Rift și un wiimote ca să conducă o mașină. Vedeți și voi rezultatul:

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Geeku Contra
 • Accesări: 3191

Battlefield 3 este simulatorul final!

Battlefield 3 este simulatorul final!

O gașcă de nebuni a construit un fel cabină bestială în care poți juca Battlefield 3. Cum jocul apare săptămâna viitoare, și o să-l puteți juca pe PC-urile și consolele voastre, băieții de The Gadget Show (asta fiind o emisiune TV britanică) s-au gândit la o configurație mai altfel decât cea recomandată. Într-o sală rotundă, cinci proiectoare HD difuzează jocul la 360 grade, în timp ce în mijlocul încăperii se află un fel de covor rulant ce simulează deplasarea. Evident, instalația conține și o cameră Kinect și un pistol cu care țintești și tragi unde vrea reflexele tale. Prin zonă, mai sunt vreo 12 puști de paintball grație cărora se înregistrează gloanțele încasate in-game. Să nu-ți vină pofta să joci FPS-uri de război?!

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Geeku Contra
 • Accesări: 3890

3D fara ochelari!

3D fara ochelari!

Vreți 3D? Toți în cor: DAAA! Vreți 3D fără ochelari? Corul: DAAAAAA! Și tu, acela din spate cu lentile de fund-de-sticlă-de-sifon anii 80? Da, da, tu, din ultimul rând… na, că a plecat… Bine, cei care ați mai rămas vizionați filmulețul de mai jos și încercați să nu clipiți prea des da?

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Geeku Contra
 • Accesări: 5196

Joaca shooterele tale preferate cu BattleTag!

Joaca shooterele tale preferate cu Battle Tag!

Battle Tag este noul proiect al lui Frederic Raynal (Alone in the Dark, Little Big Adventure) și a fost prezentat de Ubisoft la E3 2010. Jucărioare a apărut deja în Statele Unite și Canada, în magazinele Toys'R'Us, ce dețin exclusivitatea comercializării. Asemănătoare ca principiu lui Laser Tag, jucărioara vă oferă posibilitatea să jucați shooterele voastre preferate cu prietenii, în livingul pe care părinții voștri s-au spetit să-l curețe și să-l păstreze curat sau în grădina casei (care stați la casă). Battletag conține mai multe accesorii: pistoale laser, un progrămel, vestă și muniție. Funcționarea e simplă: semnalul emis de pistolul laser cu tehnologie infraroșu este captat de vesta cu care este echipat fiecare jucător. Datele sunt transmise la o bază, Ubi-Connect, ce face oficiile de emițător-receptor. Această bază gestionează diferite feluri de partide, înregistrează performanțele ficărui jucător și comunică datele unui program instalat pe PC. Partidele par să fie foarte dinamice și vă dau chiar ocazia să găsiți și să utilizați cutii de muniție și medikits. Conceptul este foarte haios și Starter Pack-ul pentru doi jucători costă acum 130 dolari în State. Să vedem ce preț o să aibă în Europa… când o apărea. Screens & video:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Geeku Contra
 • Accesări: 3768

Log in or create an account