log in

Free2Play

Free2Play

Producătorii lui Painkiller HD dezvolta World War 3

Producătorii lui Painkiller HD dezvolta World War 3

The Farm 51, studio care a mai dezvoltat niște FPS-uri mediocre ca NecroVision și Painkiller: Hell & Damnation (titlu extreme de inspirit ales… nu că ar putea exista Hell & Redemption), au anunțat că dezvoltă un free-to-play, ce poartă un titlu la fel de genial: World War 3. Noul FPS se vrea a fi realist, cu o customizare precisă a armelor, cu posibilitatea de a controla infanteria și vehiculele pe hărți autentice. Am încasat două imagini din joc, nici prea-prea, nici foarte-foarte, și o promisiune de lansare a titlului în 2018. Până atunci, cu siguranță cel de-al Treilea Război Mondial – cel pe bune – va fi subiectul tuturor formelor de media, așa că jocul ar putea fi depășit de realitate.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Free2Play
 • Accesări: 1894

The Curse of Issyos: omagiu adus seriei Castlevania

the curse of issyos

Dezvoltat de Locomalito, The Curse of Issyos este un free-to-play care vrea să-și aducă neapărat omagiile seriei Castlevania. Dacă ținem cont de faptul că Locomalito a mai dezvoltat simpaticul Maldita Castilla, apărut în 2012, pare interesant să vedem ce o fi de capul lui The Curse of Issyos, pe care îl puteți descărca de aici. În joc, avem de-a face cu 9 boși, peste 40 de adversari, de-a lungul și de-a latul a 7 niveluri, între care unul secret, ce poate modifica finalul jocului. Dacă sunteți la recuperare după seara de Crăciun și chiar nu aveți ce face, încercați-l!

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Free2Play
 • Accesări: 1767

Giants: Citizen Kabuto este gratuit pe GOG.com

giants citizen kabuto free

E o practică rar întâlnită, dar uite că se mai întâmplă ca o platformă de vânzare de jocuri video să ofere un titlu gratuit. Azi este cazul celor de la GOG, care ne oferă un joculeț cam uitat de timp și de lume, dar care merită atenția voastră. Giants: Citizen Kabuto a fost dezvoltat de studioul Planet Moon și a apărut în 2001 pe PC și PlayStation 2. Acțiunea se desfășoară într-un univers futurist, în care veți călători dintr-o planetă în alta, jocul fiind un amestec de first person, third person shooter cu RTS (real time strategy). Dacă sunteți interesați, nu trebuie să faceți altceva decât să intrați pe GOG și să-l descărcați.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Free2Play
 • Accesări: 1872

Killing Floor 2 gratuit în week-end în Steam

killing floor 2

Tripwire vrea să sărbătorească apariția update-ului Return of the Patriarch, așa că oferă Killing Floor 2 gratuit în timpul acestui week-end în Steam. În egală măsură, jocul are prețul de 13,39 euro până luni. Aveți o ocazie foarte bună să vă ocupați timpul cu nobila îndeletnicire de a vă kilări amicii online, timp de două zile.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Free2Play
 • Accesări: 1831

Ghost in the Shell Online: early access pe 14 decembrie în Steam

ghost in the shell online

Producătorii jocului au postat un anunț pe pagina din Steam, din care aflăm că un early access va fi lansat pe 14 decembrie, atât pe platforma Valve, cât și pe Nexon. Când vine vorba de free-to-play, ca întotdeauna, sunt două soluții pentru a pune mâna pe joc: fie vă înscrieți gratuit și plătiți preotului să facă slujbe ca fiți trași la sorți, fie plătiți direct. Puteți achiziționa unul dintre cele patru pachete numite Early Access Pack, ale căror prețuri variază între 5 și 30 de dolari în magazinul site-ului official. Pe lângă că veți avea un acces gratuit la faza de testare a jocului, veți mai primi și câteva skins și bani în joc. Vă amintesc că Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – First Assault Online (ăsta e titlul complet, nu l-am scos eu din genialul meu creier carpatin) va apărea în versiunea sa finală în 2016, pe PC.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Free2Play
 • Accesări: 1859

Log in or create an account