log in

De 3X BABES

De 3X BABES

Votati cele cinci miss Yakuza!

Sega organizează pe site-ul oficial japonez al lui Yakuza selecția pentru cele cinci dive ce vor apărea în cea de-a cincea parte a seriei. În acest scop, au fost selecționate câte trei tinere și fiecare oraș ce va apărea în joc: Tokyo, Osaka, Fukuoka, Sapporo și Nagoya. Internauții nu au altceva de făcut decât să-și exprime preferințele.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: De 3X Babes
 • Accesări: 4309

Borderlands 2 a gasit-o pe Lilith

Borderlands 2 a gasit-o pe Lilith

Lilith din Bordelands 2 are acum o față reală, pe care o vom vedea în câteva scene din joc. Lansat în decembrie 2011, castingul pentru descoperirea modelului care să reprezinte personajul Lilith s-a încheiat. Australiana Yasemin Arslan o va încarna pe sirena jocului, pe care o reprezenta și în câteva evenimente promoționale pe plan mondial. G4TV ne prezintă câteva scene de shooting cu dom’șoara. Vă amintesc că Lilith nu mai este un personaj jucabil în Borderlands 2, dar va apărea în calitate de NPC.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: De 3X Babes
 • Accesări: 4172

Patty Steelbeard se intoarce in Risen 2

Patty Steelbeard se intoarce in Risen 2

Crâșmărița din Faranga în primul Risen, Patty și-a lăsat părul să-i crească și revine în calitate de pirat în Risen 2: Dark Waters. Patty nu a devenit pirat întâmplător, căci ea este fata lui Gregorius Emanuel Steelbeard, celebrul băutor de rom. Ea pornește în căutarea tatălui dispărut, ceea ce făcea deja obiectul unui quest în primul Risen. Ca să supraviețuiască în acest mediu ostil, sălbatic și extrem de masculin, Patty a adoptat un comportament violent, ni se spune. Până și Nameless Hero, care întreține o relație specială cu ea, se poate aștepta la câteva replici acide. Vă amintesc că Risen 2: Dark Waters va apărea pe 27 aprilie pe PC, PlayStation 3 și Xbox 360.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: De 3X Babes
 • Accesări: 5433

The Witcher 2 face StripTriss!

The Witcher 2 face StripTriss!

Alertă maximă pe Gamoholic! Răscolind azi netul în căutare de ceva plăcut ochiului, am descoperit un articol pe care conștiința mă obligă să vi-l redau: este vorba despre o ședință foto unde Geralt pozează pentru un calendar pe care editorul rus al lui The Witcher 2: Assassins of Kings vrea să-l publice. Cum vedeți, fermecătoarea Triss Merigold apare destul de nudă… deh, și-o fi uitat hainele la han, fătuca. Ca să convingeți de profesionalismul nostru desăvârșit (dacă mai e nevoie!), aflați că dom’șoara din imaginile de mai jos este un manechin ukrainean și, dacă vreți să o strigați pe stradă, răspunde la numele atât de slavon de Klodi Monsoon.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: De 3X Babes
 • Accesări: 10186

The Witcher 2 si moravurile sale usoare

The Witcher 2 si moravurile sale usoare

Dacă ați jucat The Witcher știți că partea feminină a jocului este foarte importantă și că are niște moravuri foarte... ușoare. Ei bine, și The Witcher 2 ne ademenește cu un lot de femei goale, cum este exemplul vrăjitoarei Triss care a apărut pe coperta revistei Playboy. Versiunea poloneză pentru luna mai. Spre imensa noastră plăcere (probabil și a voastră, da’ nu bag mâna-n foc) am publicat mai jos câteva imagini noi extrem de grăitoare din joc, pe care le-am luat fără pic de rușine de pe un site suedez. Bine, confrații suedezi au o galerie imensă de imagini din joc, dar noi am preferat să preluăm esențialul. Vă amintesc că dacă ați păstrat salvările din primul The Witcher, le veți putea importa în partea a doua și acțiunile voastre din trecut vor avea consecințe. Deh, nu poți face dragoste cu atât de multe femei fără să-ți faci dușmani.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: De 3X Babes
 • Accesări: 7760

Log in or create an account