log in

Concursuri

Concurs Homefront: Orasul fara legi

Concurs – Homefront: Orasul fara legi

Phil Broker (Jason Statham) a lasat in urma un trecut violent si s-a retras cu fiica lui intr-un orasel linistit. Dar siguranta e doar o iluzie. Acum, pericolul e singura realitate. In curand va afla ca legile sunt dictate de Gator (James Franco), un traficant de droguri fara scrupule. Iar Broker, fost agent anti-drog, reprezinta o amenintare majora. Chiar daca nu vrea probleme, cand viata ii este amenintata si fiica rapita, Broker incepe razboiul.

 

 

 

Trimite un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si raspunde la intrebarea de concurs. Ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Homefront: Orasul Fara Legi, valabile la Cinema City Sun Plaza.  Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. 


Ce profesie are personajul Phil Broker interpretat de Jason Statham in Homefront: Orasul Fara Legi?
1. Politist in brigada anti-drog
2. Traficant de droguri
3. Actor

 

Bazat pe un bestseller international, Homefront: Orasul Fara Legi este un action thriller intens cu Jason Statham, James Franco, Kate Bosworth si Winona Ryder. Pregateste-te pentru actiune pura a la Statham, dublata de drama, emotie si suspans intr-un film dupa un scenariu de Sylvester Stallone. MediaPro Distribution iti aduce in cinematografe Homefront: Orasul Fara Legi din 6 decembrie.

 

FISA HOMEFRONT: MISIUNEA UNUI TATA

Titlul original: Homefront

Gen: Actiune
Regia: Gary Fleder
Scenariul: Sylvester Stallone, Chuck Logan
Producatori: Boaz Davidson, Mark Gill, Avi Lerner, Danny Lerner
Distributia: Jason Statham, James Franco, Rachelle Lefevre, Winona Ryder, Kate Bosworth
Casa de productie: Nu Image
Limba: Engleza
Lansare în România: 06.12.2013

 

SINOPSIS

Jason Statham revine pe marile ecrane în Homefront, o superactiune care îi mai are în distributie pe James Franco, Winona Ryder si Kate Bosworth.
Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog si, în acelasi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scapa de trecutul violent, Broker se muta împreuna cu fetita lui într-un orasel aparent linistit, în care legea este dictata dupa bunul plac al unui cartel de traficanti de droguri.
Când viata fiicei lui este pusa în pericol, Broker este fortat sa intre în actiune si sa ia masuri pentru a-l opri pe seful gruparii mafiote, Gator Bodine (James Franco), un barbat fara scrupule si cu vicii periculoase.

 

 

You have no rights to post comments

Log in or create an account