Logo

CONCURS Jocul lui Ender: 5 carti si 3 invitatii la film!

Gamoholic si MediaPro Distributon te trimit la film! ENDER's GAME

Gamoholic si MediaPro Distributon te trimit la film! 

Ne stiu strategiile si ne-au invatat punctele slabe. Ultimul atacul aproape ne-a distrus. E nevoie de un nou tip de soldat. Unul care nu gandeste ca noi. Unul care nu se teme de ceea ce ne temem noi.Unul la care inamicul nu s-ar astepta niciodata. Ender Wiggins este numele unui nou erou.

Premiile sunt: 3 invitatii duble la filmul Jocul lui Ender, valabile la Cinema City Sun Plaza sau una dintre cele 5 carti Jocul lui Ender.

Iata si regulile de participare:

1. Trebuie sa fii inregistrat pe www.gamoholic.net
2. Trebuie sa dai like paginii noastre de Facebook (https://www.facebook.com/gamoholics)

3. Trimite un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu datele tale de contact (nume,prenume,telefon) si raspunsul la intrebarea de mai jos:

Rolul colonelului Graff din Jocul lui Ender este jucat de acest actor celebru, care a putut fi vazut in aceasta toamna pe marile ecrane in thrillerul Paranoia. Care este numele lui?

a. Harrison Ford

b. Keanu Reeves

c. Cristoph Waltz

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

ENDER's GAME

MediaPro Distribution ii prezinta pe Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis si Asa Butterfield intr-un film exceptional, bazat pe bestsellerul international cu acelasi nume.Jocul lui Ender. Un film care-ti garanteaza o experienta cinematografica incredibila: actiune, aventura, batalii epice, umor, joc de exceptie, efecte vizuale uluitoare si multa imaginatie. Jocul lui Ender.Din 1 noiembrie numai la cinema.

Desemnarea castigatorilor va avea loc in data de 9 noiembrie 2013. Multa bafta!

FIŞA JOCUL LUI ENDER

Titlul original: Ender’s Game
Gen: acţiune, aventuri, SF
Regia: Gavin Hood
Scenariul: Orson Scott Card, Gavin Hood
Producători: Orson Scott Card, Robert Chartoff, Lynn Hendee, Alex Kurtzman, Linda McDonough, producer, Roberto Orci
Distribuţia: Asa Butterfield, Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld Casa de producţie: Sierra/Affinity
Limba: Engleză
Lansare în România: 01.11.2013

SINOPSIS ENDER's GAME

Într-un viitor nu foarte îndepărat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.
Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El învaţă rapid strategii de luptă dificile, impunându-se în faţa tuturor colegilor lui şi devenind astfel marea speranţă a forţei armate.

TRAILER ENDER's GAME

 

Toate drepturile rezervate GAMOHOLIC