log in

Concursuri

Concursuri

CONCURS [NC] WildStar Beta Weekend

CONCURS [NC] WildStar Beta Weekend

Gamoholic va provoaca la un nou concurs cu premii: 20 Keys pentru Wildstar Beta Weekend. Acest Beta Weekend va incepe vineri 18 aprilie 2014 de la orele 18 si va tine pana luni 21 aprilie 2014 la ora 10. In plus cei care vor participa la Beta Weekend vor beneficia de un level cap 20. Regula de participare este simpla: avem 20 de keys iar primii 20 care vor trimite e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. vor primi cate un beta key. Castigatorii vor fi anuntati vineri, 18 aprilie 2014, de la ora 10. Hai iute, iute ca frige!

Concurs Homefront: Orasul fara legi

Concurs – Homefront: Orasul fara legi

Phil Broker (Jason Statham) a lasat in urma un trecut violent si s-a retras cu fiica lui intr-un orasel linistit. Dar siguranta e doar o iluzie. Acum, pericolul e singura realitate. In curand va afla ca legile sunt dictate de Gator (James Franco), un traficant de droguri fara scrupule. Iar Broker, fost agent anti-drog, reprezinta o amenintare majora. Chiar daca nu vrea probleme, cand viata ii este amenintata si fiica rapita, Broker incepe razboiul.

CONCURS Jocul lui Ender: 5 carti si 3 invitatii la film!

Gamoholic si MediaPro Distributon te trimit la film! ENDER's GAME

Gamoholic si MediaPro Distributon te trimit la film! 

Ne stiu strategiile si ne-au invatat punctele slabe. Ultimul atacul aproape ne-a distrus. E nevoie de un nou tip de soldat. Unul care nu gandeste ca noi. Unul care nu se teme de ceea ce ne temem noi.Unul la care inamicul nu s-ar astepta niciodata. Ender Wiggins este numele unui nou erou.

Log in or create an account