log in

Business

12 milioane de unitati vândute din Fallout 4

index

La ora în care subsemnatul asterne aceste rânduri, Bethesda mai mult ca sigur se scalda în verzisori ca urmare a celor 12 milioane de unitati vândute din Fallout 4. Mai mult de 750 de milioane de dolari, sa fiu mai exact... destul pentru a cumpara o tarisoara din Africa!

Oricum, baietii au fost punctuali, pe cât de repede a ajuns jocul pe rafturi, pe atât de repede l-au înhatat fanii, asta ca sa nu mai vorbim de editia limitata Fallout 4 Pip Boy, care, conform marilor retaileri, a fost cea mai bine vânduta editie limitata a unui joc. Ever. Ceea ce spune câteceva despre calitatea jocului si rabdarea fanilor.

Situatia e pe roze pentru Fallout 4 si în ceea ce priveste varianta digitala, la un moment dat, pe Steam, înregistrându-se 470 000 de jucatori simultan, ceea ce a doborât un nou record, detinut în prealabil de Counter Strike: GO si DOTA 2. În concluzie, lansare de succes pentru Fallout 4? As spune categoric da, si indubitabil, una greu de egalat. Cu toate acestea, suntem curiosi despre impactul viitoarelor DLC-uri, în buna traditie Bethesda.

Comentarii   

+1 #2 Alin Serban Gabor 2015-11-24 08:54
long story. important este ca am revenit. in curand cu o noua interfata. keep in touch
+1 #1 Robert 2015-11-24 08:51
Yey a revenit cineva pe website.....dar ce a fost cu lipsa asta?

You have no rights to post comments

Log in or create an account