log in

Playstation Vita

Playstation Vita

Killzone Mercenary apare mai repede!

Până azi, data apariţiei lui Killzone Mercenary coincidea cu cea a lui GTA V, fapt ce a devenit extrem de amuzant pentru toată lumea, inclusiv pentru producătorii lui Killzone Mercenary. În fine, speriaţi până la urmă de ideea de nu intra într-o gaură neagră în ceea ce priveşte interesul pentru achiziţionarea jocului, cei de la Sony au decis să-l publice cu două săptămâni mai repede, adică pe 4 septembrie, în loc de 17 septembrie. Nu este sigur că această stratagemă va da roade, căci faza amuzantă este că toţi editorii şi-au devansat lansările jocurilor ce apărea aproape în aceeaşi zi cu GTA V, aşadar, Killzone Mercenary apare în acelaşi interval cu Lost Planet 3, Splinter Cell: Blacklist, Rayman Lgends, Saints Row IV, Disney Infinity şi The Bureau: XCOM Declassified.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: PS VITA
 • Accesări: 3090

Anuntat Orgarhythm

Până acum știam de existența unui anume Theatrhythm pe 3DS, dar azi am descoperit Orgarhythm pe PS Vita, grație leak-urile obișnuite ale celor de la Famitsu. Descris ca un amestec de strategie și muzică (numai japonezii se pot gândi la așa ceva!), acest joc este creația studioului Neilo, fondat în 2010 de un programator care a lucrat la Shenmue, Space Channel 5 și Meteos. Jucabil în co-op sau în versus, Orgarythm va apărea în vara acestui an în Japonia. Dacă veți apuca să-l jucați, aflați că vă veți comanda trupele cu ajutorul coloanei sonore a jocului, iar combo-urile vor fi tot mai dificil de efectuat. În multi, elementele (Apă, Aer, Foc) vor juca un rol esențial. Famitsu mai vorbește despre un AI advers capabil să se adapteze strategiilor jucătorului și că jocul va apărea la prețul de 3.990 yeni (cca. 37 euro) la cutie și ceva mai puțin la download. Vizionați mai jos un prim video de gameplay:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS VITA
 • Accesări: 3354

PS Vita semi-piratată

PS Vita semi-piratată

Mda, PS Vita a fost deja piratată de către un anumit teck4 care a reușit să afișeze pe ecranul consolei Hello World, mesajul obișnuit afișat în momentul în care un aparat este piratat. În realitate, teck4 a utilizat o tehnică de piratare a PSP pe emulatorul PSP al PS Vita, așa că nu se poate spune că PS Vita ar fi fost piratată în sine... Sony păstrează încă tăcerea în această privință, actul petrecându-se la numai trei zile de la comercializarea consolei.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS VITA
 • Accesări: 2971

Army Corps of Hell PS Vita Trailers

Army Corps of Hell PS Vita Trailers

Square Enix are plăcerea să ne anunță că dezvoltă în continuare Army Corps of Hell, în exclusivitate pe PS Vita, jocul urmând să fie disponibil încă de la lansarea consolei, în februarie 2012. În Army Corps of Hell, vom juca rolul unui rege al infernului care a fost detronat și încearcă să-și recâștige tronul. În acest scop, va trebui să lupte cu monștri, și va dispune de o armată de goblini care i se supun și luptă în locul lui. Goblinii pe care îi controlăm vor face parte din mai multe clase (războinic, vrăjitor, lăncier etc.), și veți putea controla 100 simultan atunci când veți juca singuri, și 50 atunci când veți juca în 4. 200 de goblini afișați simultan pe ecran e ceva! Dacă vă amintiți cu această ocazie de Pikmin și de Overlord, aflați că nu greșiți cu nimic: studioul care dezvoltă jocul, Entersphere, a fost fondat de Motoi Okamoto, care a scris scenariul lui pikmin. Cum sărmanul a lucrat și pe Wii Fit și Wii Play în ultima vreme, îl înțelegem de ce vrea să dezvolte un joc violent a cărui coloană sonoră este compusă în majoritate din death metal.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS VITA
 • Accesări: 2918

PS Vita si realitatea augmentata

PS Vita si realitatea augmentata

Fani ai jocurilor gadgets, aflați că Sony vă pregătește noi aplicații. În cadrul unui eveniment londonez, Sony a prezentat un nou video în care ilustrează realitatea augmentată a PlayStation Vita. Cu această ocazie, descoperim trei jocuri gratuite, pe care le veți putea descărca de pe PlayStation Store. Respectivele jocuri par să apară și în filmul pe care îl puteți viziona mai jos. În Pulsar vă veți juca cu un laser pe care îl veți reflecta în oglinzi în stil Portal 2, Sports Diving vă propune un joc de plonjon, Pocket Garden vă trezește interesul pentru ecosistem în livingul vostru, Fireworks luminează cerul adevărat cu un fals foc de artificii, Pocket War utilizează decorul pentru a ricoșa muniția lansată de tancuri, iar Flickball reproduce un meci de fotbal.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS VITA
 • Accesări: 3184

Log in or create an account