log in

Playstation Portable

NGP va prezinta Demouri tehnologice. Conferinta de presa Sony in HD!

NGP va prezinta Demouri tehnologice. Conferinta de presa Sony in HD!

Ca să ne arate ce are NGP sun coadă, Sony a prezentat în cadrul conferinței sale de presă două demo-uri tehnologice nejucabile. Primul este o cinematică din Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots și al doilea este o cinematică din Yakuza: Of the end. În ambele cazuri, studiourile au declarat că demo-urile au fost realizate într-un timp foarte scurt și că utilizează direct caracteristicile PS3. Mai mult, Epic a venit să arate rezultatele pe care le obține Unreal Engine 3 pe NGP și a prezentat o versiune boostată a demo-ului Citadel pentru iOS și o versiune NGP a lui Dungeon Defenders.

Tot în cadrul conferinței sale de presă, Sony a anunțat că va utiliza un nou tip de suport pentru jocurile ce vor apărea pe consola sa portabilă: carduri flash, ca și cardurile SD. Încă nu cunoaștem capacitatea acestor carduri, dar Sony explică două-trei chestioare referitoare la acest subiect. În primul rând, cardurile vor permite integrarea de save games și vor stoca actualizările, patch-urile și alte forme de conținut descărcabil, ceea ce va duce la evitarea îngreunării memoriei interne a consolei. Utilizarea acestor carduri îi va da lui Sony posibilitatea să-și evolueze suportul către posibilități de stocare mai mare. Dacă doriți să vizionați întreaga conferință de presă Sony cu prezentarea NGP, aveți mai jos toate videourile în HD. Vă recomand să nu zăboviți prea mult la începutul acesteia, unde se discută numai despre cifre, cum se întâmplă adesea în aceste cazuri:

Comentarii   

+1 #2 Ciprian Coroianu 2011-01-31 14:38
La noi cam putini o sa-si permita in 2011 :sad: Astea sunt roadele minunatelor si patrioticelor guvernari de care am avut parte in ultimii 20 ani
+1 #1 uvabodi 2011-01-31 14:29
:woohoo: si pretul?dincolo era mai ieftin.lasand gluma la o parte,va avea un pret de putin 250 de dolari.cine isi mai permite?

You have no rights to post comments

Log in or create an account