log in

Playstation Portable

Playstation Portable

PS Vita semi-piratată

PS Vita semi-piratată

Mda, PS Vita a fost deja piratată de către un anumit teck4 care a reușit să afișeze pe ecranul consolei Hello World, mesajul obișnuit afișat în momentul în care un aparat este piratat. În realitate, teck4 a utilizat o tehnică de piratare a PSP pe emulatorul PSP al PS Vita, așa că nu se poate spune că PS Vita ar fi fost piratată în sine... Sony păstrează încă tăcerea în această privință, actul petrecându-se la numai trei zile de la comercializarea consolei.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PSP
 • Accesări: 3364

Army Corps of Hell PS Vita Trailers

Army Corps of Hell PS Vita Trailers

Square Enix are plăcerea să ne anunță că dezvoltă în continuare Army Corps of Hell, în exclusivitate pe PS Vita, jocul urmând să fie disponibil încă de la lansarea consolei, în februarie 2012. În Army Corps of Hell, vom juca rolul unui rege al infernului care a fost detronat și încearcă să-și recâștige tronul. În acest scop, va trebui să lupte cu monștri, și va dispune de o armată de goblini care i se supun și luptă în locul lui. Goblinii pe care îi controlăm vor face parte din mai multe clase (războinic, vrăjitor, lăncier etc.), și veți putea controla 100 simultan atunci când veți juca singuri, și 50 atunci când veți juca în 4. 200 de goblini afișați simultan pe ecran e ceva! Dacă vă amintiți cu această ocazie de Pikmin și de Overlord, aflați că nu greșiți cu nimic: studioul care dezvoltă jocul, Entersphere, a fost fondat de Motoi Okamoto, care a scris scenariul lui pikmin. Cum sărmanul a lucrat și pe Wii Fit și Wii Play în ultima vreme, îl înțelegem de ce vrea să dezvolte un joc violent a cărui coloană sonoră este compusă în majoritate din death metal.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PSP
 • Accesări: 3335

PS Vita si realitatea augmentata

PS Vita si realitatea augmentata

Fani ai jocurilor gadgets, aflați că Sony vă pregătește noi aplicații. În cadrul unui eveniment londonez, Sony a prezentat un nou video în care ilustrează realitatea augmentată a PlayStation Vita. Cu această ocazie, descoperim trei jocuri gratuite, pe care le veți putea descărca de pe PlayStation Store. Respectivele jocuri par să apară și în filmul pe care îl puteți viziona mai jos. În Pulsar vă veți juca cu un laser pe care îl veți reflecta în oglinzi în stil Portal 2, Sports Diving vă propune un joc de plonjon, Pocket Garden vă trezește interesul pentru ecosistem în livingul vostru, Fireworks luminează cerul adevărat cu un fals foc de artificii, Pocket War utilizează decorul pentru a ricoșa muniția lansată de tancuri, iar Flickball reproduce un meci de fotbal.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PSP
 • Accesări: 3450

PSP costa 129 euro incepand de azi

PSP costa 129 euro incepand de azi

MCV ne anunță că scăderea prețului consolei PSP (129€ în loc de 169€) privește numai Europa continentală, moneda majestății sale “god s(h)ave the Queen” nefiind inclusă. “Scăderea prețului consolei a devenit posibilă grație fluctuațiilor favorabile de schimb între euro și yen”, se spune în comunicatul de presă. “În Regatul Unit, suntem vulnerabili la calculele de schimb, liră sterlină în euro și euro în yen, și nu suntem în poziția de a oferi o scădere de preț asemănătoare pentru PSP”. În alb, albastru sau roșu, PSP-3004 poată fi achiziționată contra sumei de 129 euro… în Europa de vest, ce, credeați că la noi?!

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PSP
 • Accesări: 4246

NGP va prezinta Demouri tehnologice. Conferinta de presa Sony in HD!

NGP va prezinta Demouri tehnologice. Conferinta de presa Sony in HD!

Ca să ne arate ce are NGP sun coadă, Sony a prezentat în cadrul conferinței sale de presă două demo-uri tehnologice nejucabile. Primul este o cinematică din Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots și al doilea este o cinematică din Yakuza: Of the end. În ambele cazuri, studiourile au declarat că demo-urile au fost realizate într-un timp foarte scurt și că utilizează direct caracteristicile PS3. Mai mult, Epic a venit să arate rezultatele pe care le obține Unreal Engine 3 pe NGP și a prezentat o versiune boostată a demo-ului Citadel pentru iOS și o versiune NGP a lui Dungeon Defenders.

Tot în cadrul conferinței sale de presă, Sony a anunțat că va utiliza un nou tip de suport pentru jocurile ce vor apărea pe consola sa portabilă: carduri flash, ca și cardurile SD. Încă nu cunoaștem capacitatea acestor carduri, dar Sony explică două-trei chestioare referitoare la acest subiect. În primul rând, cardurile vor permite integrarea de save games și vor stoca actualizările, patch-urile și alte forme de conținut descărcabil, ceea ce va duce la evitarea îngreunării memoriei interne a consolei. Utilizarea acestor carduri îi va da lui Sony posibilitatea să-și evolueze suportul către posibilități de stocare mai mare. Dacă doriți să vizionați întreaga conferință de presă Sony cu prezentarea NGP, aveți mai jos toate videourile în HD. Vă recomand să nu zăboviți prea mult la începutul acesteia, unde se discută numai despre cifre, cum se întâmplă adesea în aceste cazuri:
 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PSP
 • Accesări: 3600

Log in or create an account