log in

Playstation 2

Playstation 2

PlayStation 2 implineste 10 ani!

PlayStation 2 implineste 10 ani!

PlayStation 2 a văzut lumina zilei pe 4 martie 2000 în Japonia, unde s-a bucurat de o lansare colosală. Stocurile au fost repede epuizate, așa că draga noastră consolă și-a văzut prețul crescut pe unele site-uri de vânzări. PS2 a cunoscut repede succesul: peste 140 milioane de console vândute în întreaga lume și o gameotecă foarte bogată. Titluri ca Metal Gear Solid, Resident Evil, Gran Turismo, Burnout, ICO, Final Fantasy, Devil May Cry, God of War sau Shadow of the Colossus sunt doar câteva din cele ce ne-au adus zeci de ore de distracție și rejucabilitate 100%. La Mulți Ani, PlayStation 2!

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS2
 • Accesări: 4668

Activision anunta Jurassic: The Hunted

Activision anunta Jurassic: The Hunted

Activision ne anunţă aşa, pe nepusă masă, un nou FPS cu un titlu incredibil, Jurassic: The Hunted, ce va apărea în... 3 noiembrie 2009, şi este dezvoltat de slovacii de la Cauldron (sublimele Gene Troopers, Soldier of Fortune 3, Secret Service 3 şi încă vreo trei FPS-uri History Channel). În acest FPS de buget redus vom juca cu Craig Dylan, un expert în armament angajat de o echipă de savanţi care lucrează pe o insulă pierdută în Triunghiul Bermudelor. În urma unui accident, Craig al nostru o să fie proiectat în timp şi se va trezi în mijlocul unei hoarde de saurieni, cu care nu prea are cum să iniţieze relaţii sociale. Asta e, supravieţuieşte, frate, în Preistorie, şi nu oricum, ci prin „lupte epice”! Perfect: Triunghiul Bermudelor, întoarcere în timp, dinozauri, savanţi, experimente eşuate... mie unuia îmi miroase a titlu mediocru încă de pe acum. Să nu uit, jocul este deja Gold şi va apărea, în Statele Unite, pe PS3, Xbox 360, Wii la preţul de 40 dolari, şi pe PS2 la numai 30 dolari, în timp ce în Europa nu cred să apară vreodată. În mod oficial, desigur. Vedeţi mai jos primele screenshots şi primul video:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS2
 • Accesări: 5831

Vine G.I. Joe!

Vine G.I. Joe!

Electronic Arts ne aminteşte că foarte multi-platformerul G.I. Joe: The Rise of the Cobra (în afară de PC...) va apărea vineri, 7 august. Jocul este adaptat după film, care-i adaptat după celebrele jucării, şi va fi un third person shooter în care vom juca cu 16 personaje în 20 niveluri. Imaginile de mai jos par să fie extrase din versiunile pentru Xbox 360 şi Playstation 3:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS2
 • Accesări: 4305

Guitar Hero 5: 75 muzici pana acum

Guitar Hero 5: 75 muzici pana acum

Activision a publicat o a doua listă ce conţine vreo 20 de melodii pentru Guitar Hero 5. Această nouă listă completează listă oficială publicată în cursul lunii iulie, pe care suntem convinşi că fanii înrăiţi ai seriei o cunosc deja mai ceva decât un copilandru poezia „Căţeluş cu părul creţ” (care între noi fie vorba n-are cum să fie altă rasă decât ciobănesc mioritic). Între noile trupe descoperim Iron Maiden, Gorillaz sau Duran Duran. Până acum avem aşadar 75 cânticele şi încă nu s-a terminat actualizarea. Guitar Hero 5 va apărea la 1 septembrie pe PS3, PS2, Xbox 360 şi Wii. Ca bonus, iaca trei scrinşoate mari şi late cu nenea Santana, pe care părinţii voştri îl cunosc mai bine:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS2
 • Accesări: 4748

Guitar Hero 5 posibil tracklist

Guitar Hero 5 posibil tracklist

Joystiq crede că l-a prins pe Dumnezeul Rock-ului de un picior şi a publicat lista completă a muzicilor din Guitar Hero 5. Este vorba despre 85 melodii, de la Billy Idol, Bob Dylan sau Dire Straits la Nirvana, Deep Purple, Iggy Pop, Iron Maiden sau chiar Rammstein. Vedeţi mai jos despre ce-i vorba, că arată a naibii de bine:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: PS2
 • Accesări: 4488

Log in or create an account