log in

Nintendo Wii

Nintendo relansează gama de console cu trei noi modele Nintendo Wii

Nintendo relansează gama de console cu trei noi modele Nintendo Wii

București, 22 noiembrie 2011. Nintendo of Europe a anunțat printr-o scrisoare oficială că gama de console Nintendo Wii disponibile pe piață la nivel mondial a suferit modificări în ceea ce privește modelele și bundle-urile comercializate. Astfel, după șase ani de Wii Sports Pack și trei ani de Wii Sports Resort Pack, Nintendo își ia la revedere de la aceste bundle-uri și revine în forță cu trei noi modele:

1.     Wii Mario Kart Pack

2.     Eternul tânăr Mario te va purta în viteză prin aventurile din Mario Kart

3.     (variantă albă și neagră, volan Wii Wheel inclus).

Wii Family Edition

Pentru dependenții de petreceri în propria sufragerie avem bundle-ul Wii Family Edition, care conține Wii Party - distracție garantată cu peste 80 de jocuri extrem de variate. Acesta este și singurul pachet nou Nintendo care conține și discul Wii Sports.

(doar variantă albă)

4.     Wii Fit Plus Pack

Pentru cei care doresc să se mențină în formă, Nintendo oferă acum pachetul Wii Fit Plus Pack. Cu peste 60 de exerciții, de la aerobic la yoga, echilibru și musculatură, te poți distra și menține în formă în același timp. Acum la un preț imbatabil!

(doar variantă neagră)

Despre TNT Games / RHS Gaming Business Unit:

TNT Games, divizia de gaming a grupului RHS Company, este distribuitorul în România al unor companii de talie mondială din industria jocurilor video, inclusiv Nintendo, Disney Interactive, SEGA, THQ, NCsoft şi Focus Home Interactive. Printre titlurile de renume din portofoliul TNT Games se numără consolele Nintendo Wii, Nintendo 3DS/DSi/DSi XL şi accesoriile oficiale Nintendo ale acestor console, seriile de jocuri Mario si Pokemon, gama integrală  de jocuri Disney pentru PC şi console, colecţiile de jocuri Total War, Guild Wars, Company of Heroes, STALKER, Titan Quest, WWE SmackDown vs. RAW, Worms şi Warhammer 40.000 Dawn of War II, Football Manager, Divinity II: The Dragon Knight Saga, Two Worlds 2, Homefront, Aliens vs. Predator, Avatar: The Last Airbender, Naruto şi multe altele.

 

http://www.gamoholic.net/images/stories/

Comentarii   

+1 #2 Ciprian Coroianu 2014-03-04 14:59
Uita-te aici sa vezi unde iesi mai bine ca pret:
http://www.shopmania.ro/console/p-nintendo-wii-hpc372-52467161
+1 #1 Guest 2014-03-04 14:38
Buna ziua, vreau sa comand un wii, cum pot? multumesc

You have no rights to post comments

Log in or create an account