log in

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Nintendo taie conexiunea wi-fi

Nintendo taie conexiunea wi-fi

Era de așteptat și acum zvonurile s-au transformat într-o știre cât se poate de oficială: serviciile de joc online pentru Wii, DS și DSi își vor închide porțile pe 20 mai 2014. Asta înseamnă că vă puteți lua adio de la partidele online și nu veți mai avea acces la leaderboards după opt ani de serviciu online. Totuși, Wii Shop Channel, video-on-demand și Nintendo DSi Shop vor rămâne deschise. Puteți găsi toate jocurile afectate de închiderea serviciului online în comunicatul de presă oficial al Nintendo.

 • Scris de Ciprian Coroianu
 • Categorie: Wii
 • Accesări: 3549

Nintendo relansează gama de console cu trei noi modele Nintendo Wii

Nintendo relansează gama de console cu trei noi modele Nintendo Wii

București, 22 noiembrie 2011. Nintendo of Europe a anunțat printr-o scrisoare oficială că gama de console Nintendo Wii disponibile pe piață la nivel mondial a suferit modificări în ceea ce privește modelele și bundle-urile comercializate. Astfel, după șase ani de Wii Sports Pack și trei ani de Wii Sports Resort Pack, Nintendo își ia la revedere de la aceste bundle-uri și revine în forță cu trei noi modele:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Wii
 • Accesări: 5850

The Conduit 2 va prezinta modurile multiplayer

The Conduit 2 va prezinta modurile multiplayer

La mijlocul acestei săptămâni, Sega a anunțat o nouă întârziere pentru The Conduit 2, continuarea FPS-ului Wii dezvoltat de High Voltage Software, pe care l-a uitat toată lumea. Jocul va apărea pe 19 aprilie în Statele Unite și pe 22 aprilie în Europa. Cu toate că eu nu cred să aibă mai mult de patru, fie cinci jucători conectați în același timp, producătorii ne prezintă cu bucurie cele 14 moduri de joc multiplayer:

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Wii
 • Accesări: 4151

Just Dance 2 face primele miscari

Just Dance 2 face primele miscari

Apărut la finele anului trecut, Just Dance a fost o surpriză extrem de plăcută, așa că nu putea să nu aibă parte de o continuare. Dezvoltat de aceeași echipă, Just Dance 2 ne va oferi o playlist de peste 40 melodii inedite, precum și un magazin online de unde vom putea descărca melodii suplimentare, între care se vor număra și cele mai populare din primul Just Dance. Titluri ca Hot Stuff (Donna Summer), S.O.S. (Rihanna), When I Grow Up (Pussycat Dolls), Idealistic (Digitalism) sau I Got You (James Brown) vor încălzi atmosfera jocului. Interfața este mai flashy decât înainte și diferite icon-uri se văd ceva mai bine, mai ales cele cu noile mișcări. Principalul defect al primei părți, recunoașterea mișcărilor, este de acum istorie, iar unele coregrafii pun coordonarea și mușchii la grea încercare. Pe lângă modul de joc clasic, vom avea dreptul la alte două moduri, numite Dance Battle și Just Sweat. În primul, două echipe de patru jucători se vor confrunta în scopul de a obține cel mai bun scor final, îi timp ce al doilea mod ne va trece la fitness, cu calorii pierdute cu tot și cu un program grafic de progresie. Veți putea testa toate acestea pe 14 octombrie, când apare jocul pe Wii.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Wii
 • Accesări: 3641

Noi info despre Michael Jackson The Experience

Noi info despre Michael Jackson The Experience

În cadrul conferinței de la E3, Ubisoft a anunțat jocul Michael Jackson, dar nu o oferit prea multe detalii despre acesta. Între timp, Eurogamer a văzut jocul la o prezentare ce a avut loc la Londra și ne spune că titlul complet este Michael Jackson The Experience, și că jocul se va baza pe recunoașterea mișcărilor pe orice suport l-ai juca. Pe scurt, veți putea aduce un omagiu regelui muzicii Pop în fața ecranului vostru prin realizarea pașilor lui Michael. Versiunea pentru Kinect va utiliza tehnologia din Your Shape: Fitness Evolved, și va include avatarul jucătorului între dansatorii care apar pe ecran. În ceea ce privește melodiile, veți putea behăi sau cânta (în funcție de câtă ureche muzicală aveți) fără microfon pe Kinect, căci camera integrează deja un receptor, sau cu microfonul pe PS3. Adaptările pentru consolele portabile vor fi în linia jocurilor de ritm, cei de la Eurogamer comparând versiunea pentru DS cu Elite Beat Agents. Michael Jackson The Experience va apărea pe PS3, Xbox 360, Wii, DS și PSP în cursul lunii noiembrie.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Wii
 • Accesări: 3545

Log in or create an account