log in

Nintendo DS-3DS

SUPER MARIO 3D LAND in Romania

SUPER MARIO 3D LAND

Instalatorul italian scund și îndesat, cu tricou roșu și salopetă albastră, ”lovește” din nou, odată cu lansarea celui mai recent titlu SUPER MARIO 3D LAND, publicat de Nintendo și disponibil în România prin TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS. Conceput special pentru platforma Nintendo 3DS, jocul marchează revenirea celebrei serii Super Mario, combinând acțiunea clasică Mario 2D cu elemente 3D.În SUPER MARIO 3D LAND, ai la dispoziție o combinație de puteri noi și clasice, pentru a putea răzbate în Regatul Ciupercilor, alături de Tanooki Mario și noile sale înfățișări: Boomerang Mario și Statue Mario. Colectând o Super Frunză, Mario se transformă în Tanooki Mario, care poate să alunece prin aer și să atace cu propria coadă, în timp ce Floarea Bumerang îi dă puterile unui Frate Bumerang, capabil să îi nimicească pe inamici cu aruncături de bumerang.  În plus, te vei distra și cu celelalte puteri din Cutia cu Elice care îl poartă pe Mario prin aer la Floarea de Foc, de unde protagonistul poate arunca mingi de foc împotriva adversarilor.


SUPER MARIO 3D LAND s-a lansat în Japonia pe 3 noiembrie și a ajuns în numai 4 zile pe locul unu în topul vânzărilor, cu 343.492 de unități absorbite în piață. Mai mult, lansarea SUPER MARIO 3D LAND a generat în Japonia o creștere cu peste 100% a vânzărilor săptămânale pentru consola 3DS (de la 65.041 la 145.271).
Noua versiune Super Mario a fost primită cu entuziasm și în rândul unor renumite publicații internaționale.


IGN (95%) - “Judecând în ansamblu, 3D Land e o producție strălucită și intră în categoria titlurilor care pot provaca dependență, pentru că aduce pentru platforma 3D același suflu pe care Super Mario Bros l-a adus inițial pentru platformele 2D. Dacă aveți o consolă 3DS, nu aveți încotro – pur și simplu trebuie să aveți jocul acesta.”


Daily Telegraph (5 stele) - “SUPER MARIO 3D (…) nu e doar un joc superb cu Mario, dar și o modalitate excelentă de a pune în valoare platforma pe care se joacă.”


SUPER MARIO 3D LAND este disponibil în magazinele din România la prețul de 279.99 lei.SUPER MARIO 3D LAND Website oficial

SUPER MARIO 3D LAND Trailer

 

SUPER MARIO 3D LAND Screenshots

You have no rights to post comments

Log in or create an account