log in

Nintendo DS-3DS

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Nintedo a lansat astăzi, simultan cu restul Europei, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, noul joc pentru consola portabilă Nintendo 3DS, distribuit în România de către TNT Games, divizia de gaming a RHS Company. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D continuă faimoasa serie de jocuri începută pe Nintendo 64 și oferă o nouă experiență pe consola Nintendo 3DS, cu o grafică 3D care aduce cu adevărat la viață lumea jocului. Jocul The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D este disponibil la prețul de 249,99 lei.

În The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, personajul principal, Link, pornește într-o nouă calatorie de legendă, pentru a-l opri pe Ganondorf, the Gerudo King of Thieves, care încearcă să obțină o relicvă (the Triforce) care îi va oferi puteri nelimitate.

Lumea jocului (Hyrule) prinde acum viață cu ajutorul efectelor 3D oferite de ecranul autostereoscopic (care nu necesită ochelari speciali) al consolei Nintendo 3DS. Jucătorii trebuie să rezolve puzzle-uri, să călătorească în timp și să exploreze lumea vastă din noul Legend of Zelda.

Producătorii jocului s-au asigurat că atât veteranii seriei Zelda, cât și noii jucători se vor putea bucura în egală măsură de experiența de joc și de noua aventură din Ocarina of Time 3D. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D oferă metoda clasică de control cu ajutorul Circle Pad-ului consolei Nintendo 3DS, însă interfața și utilizarea generală a jocului sunt mult mai prietenoase decât până acum, mulțumită sistemului de inventar controlat prin touch screen-ul consolei 3DS. Jucătorii pot acum folosi și schimba obiectele mult mai ușor și mai rapid.

De asemenea, senzorul giroscopic al consolei Nintendo 3DS a permis implementarea realistă în joc a perspectivei first-person pentru tir (controlat prin intermediul camerelor video ale consolei).

Jocul preferat al actorului Robin Williams

Printre fanii celebrei serii The Legend of Zelda se numără și starul hollywoodian Robin Williams, care a fost captivat de legenda prințesei încă de la începuturi, cu mai bine de 20 de ani în urmă. ”Partea mea preferată era rezolvarea puzzle-urilor. Îmi plăcea să explorez fiecare cameră pentru a găsi pasajele secrete și obiectele ascunse. Îmi aduc perfect aminte sunetul pe care îl făceau ușile când se deschideau”, povestește actorul.

Fascinația lui Williams pentru The Legend of Zelda a culminat cu alegerea numelui Zelda pentru fiica sa, și ea un fan al jocului. Robin și Zelda Williams vor apărea în noua campanie pan-europeană de lansare a jocului The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D.

The Legend of Zelda. O istorie de 25 de ani

Povestea prințesei Zelda a început în 1987, după o idee a designerului Shigeru Miyamoto, iar seria a devenit una dintre cele mai apreciate la nivel mondial, generând vânzări de 62 de milioane de titluri pe întregul mapamond. Lansat în Europa în 1998 pe Nintendo 64, jocul și-a câștigat reputația mulțumită unui gameplay inovator, combinat cu scenarii palpitante și personaje de neuitat.

The Legend of Zelda SCREENSHOTS

Website oficial: Zelda.com/ocarina3d

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Nintendo 3DS - Trailer 

You have no rights to post comments

Log in or create an account