log in

Nintendo DS-3DS

Nintendo DS-3DS

Nou trailer din Resident Evil: Revelations

Nou trailer din Resident Evil: Revelations

Există două lucruri pe care nu i le putem reproșa proaspăt apărutului Resident Evil: Revelations: unul e că arată foarte bine pe consola Nintendo, altul este că varietatea situațiilor și a bestiarului par să fie la înălțimea așteptărilor jucătorilor, cum ne atestă și acest nou video de gameplay. Coridoare strâmte, secvențe acvatice într-o bază submarină, frig arctic și ședințe de tragere asupra unor monștri gigantici, jocul este un adevărat galop de sănătate pentru fanii Resident Evil!

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 3845

Uncharted: Golden Abyss apare pe 22 februarie

Uncharted: Golden Abyss apare pe 22 februarie

Greu mai trece vremea până la apariția noii console PlayStation Vita, nu-i așa? Ei, mai e puțin și apare jucărioara, pe care așteptăm Uncharted: Golden Abyss. Îl regăsim pe nenea Nathan Drake în situațiile în care se simte cel mai bine, adică, atunci când e în pericol. Și cu un foc aprins, dacă se poate… Uncharted: Golden Abyss apare pe 22 februarie odată cu lansarea PS Vita. Încă de la anunțarea jocului, Sony a scos la înaintare o funcționalitate numită Intu-Aim, cu ajutorul căreia veți putea ținti cu pușca cu lunetă utilizând stick-ul drept și mișcând consola. Singura problemă este că, în cursul dezvoltării jocului, Sony Bend și-a spus că nu ar fi deloc rău să integreze această funcție pentru toate armele de joc, așa că veți avea de-a face cu o realitate augmentată. Vă amintim că această caracteristică a apărut deja în The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D pe Nintendo 3DS și, chiar dacă era foarte precisă, țintirea nu era deloc practică, căci apăsarea butonului de tragere destabilizează țintirea. Ne întrebăm cum va arăta într-un joc de acțiune cum este Uncharted: Golden Abyss

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 3754

SUPER MARIO 3D LAND in Romania

SUPER MARIO 3D LAND

Instalatorul italian scund și îndesat, cu tricou roșu și salopetă albastră, ”lovește” din nou, odată cu lansarea celui mai recent titlu SUPER MARIO 3D LAND, publicat de Nintendo și disponibil în România prin TNT Games, divizia de gaming a companiei RHS. Conceput special pentru platforma Nintendo 3DS, jocul marchează revenirea celebrei serii Super Mario, combinând acțiunea clasică Mario 2D cu elemente 3D.

 • Scris de dr. G
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 5318

Nou trailer din Super Mario 3D Land

Nou trailer din Super Mario 3D Land

Nintendo și-a dat seama că mai trebuie să comunice câte ceva despre jocurile sale, pentru că altfel lumea nu are cum să știe de ele, așa că ne-am trezit cu un nou video din Super Mario 3D Land. Prințesa Peach a fost răpită de Bowser. Acesta est scenariul de-a dreptul shakespearian al jocului! O furtună, zgomote neliniștitoare, Peach constată pagubele produse și, taman în acel moment, Bowser o răpește pe individa care nu a rezistat să stea măcar două minute în castel. Mario, ca întotdeauna, nu pierde vremea și pornește în misiunea lui de salvare. De regulă, în fața unui joc Super Mario îți cam pierzi orice spirit critic și te pui pe sărit în stânga și-n dreapta, dar, de data aceasta nu este cazul. Designul de nivel pare depășit iar camera este prea lipită de personaj. Bine, sigur jocul o fi amuzant, dar credem că ar fi cazul ca Nintendo să se trezească și să se uite puțin și în grădina concurenței Rayman Origins sau Little Big Planet

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 3870

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

Nintedo a lansat astăzi, simultan cu restul Europei, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, noul joc pentru consola portabilă Nintendo 3DS, distribuit în România de către TNT Games, divizia de gaming a RHS Company. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D continuă faimoasa serie de jocuri începută pe Nintendo 64 și oferă o nouă experiență pe consola Nintendo 3DS, cu o grafică 3D care aduce cu adevărat la viață lumea jocului. Jocul The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D este disponibil la prețul de 249,99 lei.

 • Scris de dr. G
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 4412

Noi detalii despre Resident Evil: The Mercenaries 3D

Noi detalii despre Resident Evil: The Mercenaries 3D

Resident Evil: The Mercenaries 3D va o adaptare pe 3DS a modului Mercenaries din precedentele Resident Evil, în care trebuie să elimini hoarde de zombies într-un timp limitat. Deveniți adevărați maeștri ai reciclărilor, Capcom au reușit să dezvolte un joc complet plin de tot felul de chestioare pe care va trebui să le deblocăm și cu posibilitatea îmbunătățirii personajului și puștilor sale. Jocul nu are neapărat story, ci este vorba despre kilăreli la greu, în care te deplasezi și tragi în același timp: în momentul când îți scoți pușca, perspectiva se modifică și trece la first person. Dacă vom dori, vom putea păstra pe tot parcursul jocului perspectiva first person, ne spune Famitsu. Așadar, pentru prima dată în istoria lui Resident Evil, personajul nu va mai trebui să aleagă între a se mișca și a trage, ceea ce mă duce cu gândul la venirea Apocalipsei, într-atât de revoluționară este această “mișcare” din partea producătorului. Așteptăm mai mulți eroi, între care Claire, Chris, Hunk și Jack Krauser, pe care-i vedeți mai jos într-o galerie de imagini. Capcom prevede să mai publice încă un joc pe 3DS, Resident Evil Revelations, despre care nu cunoaștem prea multe.

 • Scris de Dr. Lamer
 • Categorie: Nintendo DS
 • Accesări: 3529

Log in or create an account